vrijdag 26 oktober 2018

NVBS Actueel - oktober 2018

In het oktobernummer van NVBS Actueel staat het thema ‘reizen’ centraal. Zo presenteert de SNE binnenkort het jaarprogramma 2019. Wie inspiratie wil opdoen voor een buitenlandse reis kan terecht bij de artikelen over de Linzer Lokalbahn en de Thüringerwaldbahn, of het verslag van een treinreis van Peking naar Moskou.

Wie vroeger veel heeft gereisd is Jos Beerman. Ooit ging hij op de fiets naar Hamburg om stoomtreinen te zien, maar nu hij in de tachtig is doet hij het wat rustiger aan. Hoe we in de toekomst zullen gaan reizen was te zien op InnoTrans 2018, de grote beurs in Berlijn waar veel mannen in donkere pakken rondliepen.

Verder in deze nieuwsbrief het gebruikelijke interessante nieuws over activiteiten van de NVBS, aangevuld met tips over boeken en andere wetenswaardigheden. Ook de populaire zoekplaatjes ontbreken natuurlijk niet. Een abonnement op NVBS Actueel is gratis, ook voor niet-leden. Om je aan te melden en om alle tot nog toe verschenen nummers te lezen kijk op nvbs-actueel.com.
 

Geen opmerkingen: