vrijdag 30 november 2012

Minderen met bier

 
Bilthoven, 2 juni 1996. Ik ben altijd een behoorlijk innemende persoon geweest, maar op deze dag besloot ik wat te minderen met bier.



woensdag 28 november 2012

Driecilinder reddingspoes


 
 Zat me een beetje te vervelen achter de pc.
Dan krijg je dit: een driecilinder reddingspoes
 
 
 
 

dinsdag 27 november 2012

Trein breekt doormidden

Trein breekt doormidden. Maar dat is dus helemaal niet gevaarlijk.


Bij Sassenheim is op vrijdag 23 november 2012 een trein in tweeën gebroken. Volgens een woordvoerder van de NS is er geen gevaar voor de veiligheid geweest en zijn er geen gewonden gevallen. Wanneer de kabels van een trein breken gaat gelijk de druk van de trein af waardoor de trein remt.

Er had natuurlijk op dat moment iemand tussen de twee rijtuigen kunnen zijn. Die was dan op de rails gevallen, denken wij als simpele ziel. NS-woordvoerder Eric Trinthamer legt echter uit dat het misschien theoretisch mogelijk gevaarlijk zou hebben kunnen zijn geweest, maar omdat er niemand stond was dat niet het geval. www.omroepwest.nl/nieuws/23-11-2012/gebroken-trein-sassenheim

Hoor en wederhoor
Het kan natuurlijk zijn dat NS-woordvoerder Eric Trinthamer verkeerd is geciteerd door de journalist. Ik heb hem een mailtje gestuurd met de vraag of dat zo is, of dat hij dom is. Geen reactie gekregen, waarmee de vraag wat mij betreft voldoende is beantwoord.




woensdag 14 november 2012

Movember. Voor lul voor het goede doel.

 
Niet lachen, dit was voor het goede doel! Op een personeelsfeest kon je tegen betaling pasfoto's laten maken in zo'n fotocabine. De opbrengst was bestemd voor Movember, samentrekking van moustache (snor) en november.
 
Mannen laten in november hun snor staan om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen, speciaal prostaatkanker. nl.movember.com
 
 
 
 

zondag 4 november 2012

Thomas ve Arkadaşları


Thomas ve Arkadaşları Süper Oyun Kitabı (Thomas en vrienden superspelboek). Met meer dan 50 stickers! Cadeautje van een dochter die in oktober in Turkije is geweest. Dit was het enige treinenboek dat ze kon vinden.
 
Bekijk mijn collectie Thomas the Tank Engine & Friends.